Tyvärr drabbades Låspunkten av sjukdom under den tid de skulle byta våra cylindrar och kodläsare. Vi beslutade därför att avvakta med att byta kodläsarna till entréer och garage för att inte riskera problem under långhelgerna. Status nu är alltså:

  • Boende i port 23 har nu tillgång till sina vindsförråd i port 25. OBS! Första gången kan ni behöva prova två gånger för att accessen skall bekräftas.
  • Låspunkten kontaktar alla som meddelat intresse av att byta ut låset även i sin lägenhetsdörr.

7-10 februari kommer Låspunkten tillbaka för att färdigställa:

  • Bommen in mot gården och hänglåset som används för att öppna garageporten om strömmen bryts.
  • Kodläsarna i alla entréer byts ut
  • Kodläsarna till garaget (alla dörrar och på stolpar) byts när entréerna är färdiga. Vi återkommer då också med vad ni som har garageplats behöver göra för att komma in i garaget.

Nu har vi bytt alla (något enstaka undantag i skrivande stund) cylindrar/lås i våra gemensamma utrymmen. Läs gärna igenom det lilla informationsbladet som låg med när du hämtade dina nycklar. Mer information läggs upp på skärmarna i alla entréer, och håll koll på ”lås och nycklar” sidan, den uppdaterar vi löpande. Felanmälningar gällande lås och nycklar görs till styrelsen@soderberga.se då vi initialt vill samla ihop allt och hålla koll på att problemen blir lösta. För garaget gäller access med tagg, precis som tidigare. Styrelsen har under uppsättningsskedet direktkommunikation med Låspunkten.