Projekt Energi är nu helt avslutat. Vi har en ny leverantör av nycklar, som ni som läser här på hemsidan redan vet, och så (snart) en ny lag om matavfall. Och så här i jultider påminner vi om att släcka levande ljus när du lämnar ett rum. Läs hela Söderbergabladet för november/december under fliken för boende.

Det är väldigt viktigt att Rörmannen kommer in i ALLA lägenheter i respektive trapphus under EN OCH SAMMA DAG. Lämna din nyckel till Tommy senast dagen före om du inte är hemma HELA dagen. Kommer Rörmannen inte in i en lägenhet kommer du som lägenhetsinnehavare att debiteras för stilleståndet detta orsakar. Läs mer i alla entréer och i fliken för boende.

Men lugn, bara ett stenkast, eller i alla fall 500 meter. Huset kallas för vaktstugan, och Fasteko sitter på övre plan. Den nya adressen är Greta Garbos Väg 3 169 40 Solna. Officiellt flyttdatum är den 23 september 2019, men det kommer ske successivt under september. Vi har uppdaterat till nya adressen på alla ställen på hemsidan vi kan hitta.